Lediga tjänster


Vi söker en Energiexpert till Stockholm!

Det går bra för oss på eGain och vi behöver därför stärka vår organisation med ytterligare en energirådgivare som kommer att ansvara för sina kunder. Har du det rätta kundfokuset, kunskapen och är lösningsfokuserad?

Du kommer utgå från eGains kontor i Stockholm där du ansvarar för att boka upp och strukturera din tid för att effektivt kunna träffa dina kunder som utgörs av privata fastighetsägare och kommunala fastighetsbolag . Som Energirådgivare har du ett nära samarbete med vår säljorganisation. Den ena dagen är sällan den andre lik!

Läs mer och ansök här >>


Nu söker vi en Drift- och Supporttekniker till Borås!

Som Drift- och Supporttekniker hos oss har du ett nära samarbete med vår projektavdelning och våra Energiexperter. Du ingår i drift/supportgruppen och har daglig kontakt med våra installatörer och kunder. Den ena dagen är sällan den andre lik och du behöver ha simultankapacitet då det inte sällan händer många saker samtidigt.

Vi ser helst att du har någon typ av eftergymnasial utbildning med inriktning inom energi eller teknik (högskola eller yrkesskola). Har du kunskaper inom el, styr & regler, värmeteknik är det klart meriterande. Du kan antingen vara nyutexaminerad eller ha några års arbetslivserfarenhet, gärna med mycket kundkontakter.

Läs mer och ansök här >>


Bli en i vårt team av vassa utvecklare!

Beskrivning

I tjänsten som Senior Utvecklare kommer du komplettera eGains befintliga systemavdelning i Kungsbacka utanför Göteborg. Tjänsten innefattar att tillsammans med övriga utvecklare ansvara för utveckling av mjukvara, både till eGains olika produkter samt till eGains olika tjänsteplattformar för fastighetsystem och trådlös mätutrustning samt interna system. Du arbetar även löpande med att lösa buggar, bistå med support och att vidareutveckla samtliga av eGains systemområden.

Arbetet utgår från eGains moderna huvudkontor i Kungsbacka där även en del resor till eGains kontor i Borås kan förekomma. Du deltar aktivt i eGains resa mot att utveckla marknadens bästa tjänster för molnbaserade fastighetssystem och du rapporterar till vår Product Manager.

Läs mer och ansök här >>


Spontanansökan

Beskrivning

Om det för tillfället inte finns några lediga jobb som matchar din profil får du gärna skicka in en spontanansökan genom att maila ditt CV och personliga brev  till oss för framtida lediga tjänster.

Maila dina dokument till oss på info@egain.se så hör vi av oss om en ledig tjänst som matchar din profil blir ledig.

Välkommen med din ansökan!