Vad vi gör

Ligg steget före med eGain forecasting™

Rådande utomhustemperatur ligger oftast till grund för den energi som används för att åstadkomma en viss inomhustemperatur. Vi menar att utomhustemperatur är ett väldigt trubbigt verktyg. Du kan säkert hålla med om att det är stor skillnad mellan uppmätt temperatur och upplevd temperatur. Att samma antal grader kan upplevas väldigt olika beroende på om det regnar, blåser, är helt vindstilla eller råder strålande solsken.

Vanliga driftsystem tar oftast heller inte hänsyn till omslag i väder förrän det redan skett. Vi tror på att vara förutseende. Med rätt verktyg och detaljerad, lokal väderdata, där alltifrån vind till solreflektion tas i beaktning, går det att med precision förutse väderförhållanden vid just din fastighet.

Utnyttjar den värme som finns

En byggnad lagrar värme. På eGain utnyttjar vi den värmen så att all övermarginal kan slipas bort och endast den energi som behövs kommer användas för att uppnå önskad inomhustemperatur. Det är så vi gör skillnad. För ekonomin, miljön och ditt och dina hyresgästers välmående. Upplev skillnaden du också. Ligg steget före med eGain forecasting™.

Läs gärna mer om styrning, mätning och vår kundzon här på hemsidan eller skicka oss en intresseanmälan så berättar vi mer.

Skicka oss en intresseanmälan!

Vad kul att du är intresserad! Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!