Kundzon

Allt du behöver veta

På Kundzonen finns alla mätvärden och statistik du kan tänkas behöva. Här finns också möjlighet att själv påverka din energibesparing med hjälp av en mängd olika verktyg. eGains mobila kundzon gör det dessutom möjligt för dig att kontrollera dina fastigheter direkt i telefonen eller läsplattan.

För att komma till den mobila kundzonen går du till Kundzonen Basic i din smartphone eller läsplatta.


 

Beräkna dina energimål

Hur mycket energi sparar du genom att byta fönster i hela fastigheten? Och hur lång tid tar det innan investeringen är återbetald?

Vårt verktyg Energimål hjälper dig att snabbt räkna ut och visualisera hur olika energibesparande åtgärder påverkar din fastighets energiförbrukning och hur lönsam en åtgärd är.


 

Säkra kvalitet med 3D

Med hjälp av 3D-verktyget kan du tydligt se hur värme och fukt fördelar sig i din fastighet. Detta hjälper dig att upptäcka eventuella obalanser i fastighetens värme- och ventilationssystem. Du kan också använda 3D-verktyget för att kvalitetssäkra andra, dyrare, åtgärder som exempelvis värme- och ventilationsjusteringar.

Sol och vind spelar roll

Vind och sol har ofta stora effekter på utsatta huskroppar. Du kan justera din egen fastighets energibalans genom att ställa in hur olika faktorer påverkar den.

 


 

Följ årstiderna

Inomhusklimatet påverkas av utomhusklimatet. I verktyget Rumssignatur presenteras ett helt års mätresultat i en överskådlig bild så att du enkelt kan se hur inomhusklimatet har varit i fastigheten vid olika årstider.

 


 

Ändra temperaturen på distans

Med verktyget Anpassa värmen har du möjlighet att snabbt och tillfälligt justera temperaturen i en fastighet, även om du själv är någon annanstans.


 

Energiexperter

Du behöver inte kunna eller förstå allt själv. Våra certifierade energiexperter har många års erfarenhet av fastighetssystem och byggnadsfysik och vet hur olika faktorer påverkar energibalansen i en fastighet. De hjälper dig att spara energi på bästa sätt, svarar på dina frågor och återkommer till dig med jämna mellanrum för att presentera resultat och föreslå ytterligare åtgärder. De ingår, precis som alla andra funktioner och verktyg, i tjänsten eGain forecasting™.

 


 

Utbildning - eGain academy™

För den som vill lära sig att själv påverka energibesparingen i sin fastighet anordnar vi regelbundet en-dagars-utbildningar, eGain academy™. Efter avslutad utbildning föräras du titeln ”expertanvändare” i vårt system, och får därmed möjlighet att själv använda dig av vissa verktyg och inställningar som annars bara får användas av våra Energiexperter.

Inbjudningar till eGain academy™ annonseras så fort ett datum är satt för nästa kurstillfälle. Häng med i vårt nyhetsbrev, samt vad som händer här på hemsidan och i Sociala Medier så missar du garanterat inte denna information!

 

Skicka oss en intresseanmälan!

Vad kul att du är intresserad! Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!