Styrning

 

Rätt styrning blir billigare

Egentligen är vår idé ganska enkel. Genom att endast tillföra den mängd värme som faktiskt behövs i fastigheten, vid rätt tidpunkt, så sänks energikostnaderna. Enkel matematik. Det är hur vi åstadkommer detta som är avancerat. Men den biten tar vi hand om.  Se gärna våra korta filmer ovan där du som Fastighetsägare eller Bostadsrättsförening får veta mer om eGain forecasting™. 


Se framåt och bakåt - på samma gång

 Mycket handlar om att ligga steget före. Men också att lära sig av det som redan har hänt och på så vis bli ännu bättre. Enkelt skulle vi kunna förklara det så här:

Vi ser framåt

Om vi vet redan idag vad som kommer att hända med utomhusklimatet imorgon kan vi vidta åtgärder i tid. Med bra framförhållning fungerar värmen i fastigheten som den ska även om vädret slår om.


Vi ser bakåt

Om vi vet vilken inställning som fungerade bäst för just din fastighet vid olika väderförhållanden kan vi lära oss att bli ännu bättre. Det är därför vårt system är självlärande och finjusterar sig själv automatiskt, timme för timme.

 eGain forecasting™ tar hänsyn till hela klimatet som påverkar din byggnad och ger dig en mycket mer exakt styrning.


Styr mot hållbarhet du också


Att komma igång med eGain forecasting™ är enkelt. Vi börjar med att installera en mottagare som fästs direkt på utsidan av husväggen för att kunna ansluta din byggnad till vår molnbaserade tjänst. Installationen går fort, kräver inga ingrepp i fastigheten och passar alla befintliga fjärrvärmesystem som finns på marknaden.


Rapporter ger dig koll

Varje vecka får du en klimatrapport med en analys av den gångna veckans energiutveckling. Rapporten tar upp reglerinställningar, innegivare, energianvändning och eventuella avvikelser. Du får förslag på eventuella åtgärder som bör göras. Rapporten ger dig kollen du behöver för att kunna följa och eventuellt justera den löpande energianvändningen.

Jämnare inomhusklimat

Vår sofistikerade mätteknik ser till att du och dina hyresgäster kan njuta av perfekt inomhustemperatur oavsett yttre omständigheter. Genom att styra värmen med framförhållning kan vi kapa toppar och dalar i värmekurvan. Detta ger inte bara energibesparing, utan även ett jämnare inomhusklimat för hyresgästerna.


Full kontroll i kundzonen

Som kund hos oss har du tillgång till vår överskådliga kundzon. I kundzonen hittar du allt du behöver veta om inomhusklimatet i dina fastigheter.

Läs mer om vår kundzon

Skicka oss en intresseanmälan!

Vad kul att du är intresserad! Vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!